ETUSIVULLE
SIJAINTI

SIJAINTI

Jakkuvärkin koirametsä Oy – Google Maps

Jakkuvärkin koirametsä sijaitsee Porin kaupungin Viasveden kylässä ja sinne on matkaa Porin keskustasta kauppatorilta noin 14 km / 20 min.
Jakkuvärkin koirametsän osoite on Makholma-majantie 302, 28660 Pori ja se löytyy nopeasti esimerkiksi Google Mapistä.
Koirametsään kuljetaan Vanhan Raumantien / Viasvedentien suunnasta, josta myös talviauraus. Ei kulkua
Makholmantien kautta.

Parhaiten koirametsään pääsee omalla autolla ja suosittelemmekin (varsinkin kimppavuoroille) kimppakyytejä.
Koirametsän asiakkailla on oma pysäköinti alue.
Kouluvuoden aikana (elokuun alku – kesäkuun alku) Viasvedentietä kulkee myös linja-auto (linja 27), jonka aikataulu
löytyy Porin joukkoliikenteen sivuilta 

Ajo-ohje:

Kauppatorilta: Valtakatua pitkin Karjarannantielle, josta VT2 alitse kummankin liikenneympyrän toisen liittymän kautta
Professorintielle. Professorintien päättyessä käännytään oikealle Vanha Raumantielle.

VT2:lta: Käänny Meri-Poriin päin mentäessä kohdassa, jossa kaksikaistainen tie päättyy, oikealle vievälle rampille ja valitse liikenneympyrästä kolmas liittymä ja alita VT2. Valitse seuraavassa liikenneympyrässä toinen liittymä Professorintielle. Professorin tien päättyessä käännytään oikealle Vanha Raumantielle.

Vanha Raumantie: Ajetaan Vanhaa Raumantietä noin 6 km Professorintien risteyksestä ja kun Vanha Raumantie kääntyy vasemmalle muuttuen soratieksi ja asfaltoitu tie jatkuu suoraan Viasvedentienä, jatketaan risteyksestä Viasveden suuntaan 500 m, josta alkaa oikealle Makholma-majantie, jota ajetaan 1,5 km kunnes Jakkuvärkin koirametsän pysäköintialue näkyy oikealla. Makholma-majantien päässä ei ole tienviittaa, ainoastaan keltainen lehti/postilaatikko.

Makholma-majantie on yksityinen soratie ja Jakkuvärkin koirametsän asiakkailla on oikeus ajaa omalla varatulla vuorolla koirametsän pysäköintipaikalle ja poistua samaa kautta vuoron päätyttyä.

Koska koirametsä sijaitsee keskellä metsäaluetta, liikkuu siellä usein suuria metsätyökoneita, joten autojen pysäköiminen tien pientareille on kielletty. Asiakkaillamme on pysäköintiä varten oma pysäköintialue, johon mahtuu helposti kymmenen autoa ja tarvittaessa enemmänkin.

Lukuun ottamatta Jakkuvärkin koirametsän aidattua aluetta, koirat on pidettävä ehdottomasti kytkettyinä, myös pysäköintialueella, näin vältymme ikäviltä kohtaamisilta.