ETUSIVULLE
ETUSIVU

ETUSIVU

Vapaata liikkumista luonnon rauhassa koirasi kanssa ilman vaarallisia kohtaamisia vuodenajasta riippumatta

Jakkuvärkin koirametsässä viihtyy luontoa ja ulkoilua rakastava henkilö sekä vilkkaampikin koira ja keskellä rauhallista metsäaluetta sijaitsevan aidatun alueen suuren koon (4.3 ha) ansioista uutta tutkittavaa löytyy jokaisella käynnillä.
Jakkuvärkin koirametsän alue jakaantuu kahteen erityyppiseen metsämaastoon. Pääportilta aukeava alue on avointa, hiekkapohjaista uuden kasvun metsää takareunaa kohden nousevalla rinteellä ja sen eri reunoilla sijaitsee myös kolme pientä aitaamatonta lampea, joista kahdessa on osan vuotta koirille uimasyvyys. Oikealle sijoittuva osuus on vanhaa metsää ja hiekkapohjalla on polkuja, sammaloituneita kiviä sekä matala kosteikko. Aluetta kiertää 1,1 km hiekkapohjainen kuntopolku. Lammessa koira voi halutessaan virkistäytyä ja niiden vieressä on kuntoilun jälkeen mukava tehdä loppuvenyttely.
Myös yleiseen viihtyvyyteen on panostettu; alueen molemmilta laidoilta löytyy kompostoiva puucee ja lisäksi alueella sijaitsee 20 hlön grillikota, jossa voi vaikka pitää sadetta tai grillata makkaraa. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on erillinen aitaus, jossa sijaitsevaan huoltovajaan voi vierailun ajaksi jättää ylimääräiset vaatteet ja kantamukset. Aitauksessa saat myös vapautettua, kytkettyä ja huollettua koirasi kotimatkaa varten.
Meillä voit viettää vaikka koko yön yhdessä perheesi ja koirasi kanssa telttaillen ja luonnon rauhasta nauttien tai vaihtoehtoisesti nauttia reippaasta ulkoilmakuntoilusta ihan itseksesi.

Tervetuloa yksin, kaksin tai porukalla, olemme aina avoinna :=)